Carwrapping


Het volledig overplakken met folie van een wagen

De mogelijkheden van het (deels)overplakken van een auto met speciaal hiervoor ontwikkelde folie zijn de afgelopen jaren enorm toegenomen. Het resultaat is te vergelijken met spuitwerk.
Door de nieuwste materialen is de kwaliteit van het aanbrengen enorm verbeterd, de duurzaamheid staat gelijk aan de gemiddelde levensduur van een auto.


Wat is carwrapping?

Carwrapping is het inpakken van een auto met hoogwaardige vinyl. Dat hier vakmansschap voor nodig is mag duidelijk zijn, de resutaten zijn echter verbluffend.

Carwrap kan gezien worden als een lakbescherming. D.m.v. een vinyllaag over de auto aan te brengen, wordt deze voorzien van een beschermlaag die de originele lak van de auto beschermd tegen steenslag, krasjes, weersinvloeden van buitenaf e.d.

Er bestaat een zeer breed assortiment kleuren, welke verkrijgbaar zijn in verschillende uitvoeringen (mat, metallic, carbon, etc.). De folie is door een speciale lijmlaag gemakkelijk te verwijderen wanneer u eventueel besluit om uw auto te verkopen of te voorzien van een andere kleur.

Wanneer uw bedrijfsauto's gespoten zijn in een speciale (huis)kleur, zijn deze vaak moeilijk te verkopen of is de verkoopprijs erg laag. Wanneer de kleur is aangebracht d.m.v. Carwrapping, is deze voor verkoop eenvoudig te verwijderen. De originele en nog nieuwe lak komt weer onder de folie te voorschijn, dit verhoogt de waarde van de auto op dat moment aanzienlijk. 

Aarzel niet om via dit contact formulier  óf  telefonisch informatie te vragen over de mogelijkheden. We adviseren u graag.